piesa-de-schimb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Marci produse
Informatii

Livrare si plata

   1. - FACTURARE – PLATA 

    

   - Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului piesa-de-schimb.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

   - Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

    

   - Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de piesa-de-schimb.ro

    

  1.  

   - Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

    In cazul in care preturile sau alte detali referitoare la produse au fost afisate gresit , ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clietii, in cel mai scurt timp de eroarea aparuta .
   - Exista posibilitatea ca unele preturi sau caracteristici sa fie eronate.

    

  2. Pentru produsele aduse pe comanda exista posibilitatea ca preturile sa nu fie actualizate si ne asumam acest drept.


  3. LIVRAREA BUNURILOR

  4. - Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat catre Cumparator.

  5. - Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

  6. - Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 • Plata cu cardul .
 • IMPORTANT: Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
 • Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii) data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei EuPlatesc.ro, piesa-de-schimb.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


Ramburs (plata se face la primirea coletului)

Plata prin OP (Comanda va fi expediata dupa confirmarea platii)
Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: RO40576704, Reg.Com: J40/1412/2019