piesa-de-schimb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Marci produse
Informatii

Termeni si conditii

 1. .DEFINITII SI TERMENI
 2.   Piesa-De-Schimb.ro - este denumirea comerciala a S.C ADY COMPLEX ELECTRONIC   S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti ,   Strada   Lastarisului,Nr.14 , Sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului   J40/1412/06.02.2019, cod unic de inregistrare fiscala 40576704 . 
 3.  - Vanzator – Piesa-De-Schimb.Ro
 4.  -  Cumparator - poate fi orice persoana fizica  sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un   Cont in Site si efectueaza o Comanda.
 5.  - Client - poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice   mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Piesa-De-Schimb.Ro(electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare   existent intre Piesa-De-Schimb.Ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
 6.  -  Utilizator – orice persoana fizica  sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de   creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
 7.  -  Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea   Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi   fiscale,  etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt   corecte,   complete si actualizate.
 8.  Site – magazinul online gazduit la adresa web adicom.ro si subdomeniile acestuia.
 9.  - Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care   Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
 10.  - Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in   Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
 11. -  Opiniile Vizitatorului -  apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui   alt comentariu.

  Continut :
   – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de   comunicare disponibil;
  •  – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului,     Cumparatorului, conform       informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 12.  – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament         electronic
 13. – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  •  – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul   are incheiate   contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  •  – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
  •  Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt   comentariu.

    Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii   despre Bunurile   sau Serviciile din pagina respectiva.

  •  - Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o   Intrebare in Site,   in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un   Utilizator/Client/Cumparator unui alt   Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

    - Document – prezentele Termene si Conditii.
   1. 2. DOCUMENTE CONTRACTUALE :

    2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

    

   2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

    

   2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

    

   2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

    

   3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

  •  

   3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

    

   Pentru motive justificate Piesa-De-Schimb.Ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Piesa-De-Schimb.Ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Piesa-De-Schimb.Ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

    

   3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea "contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.


    

  • 3.3. Piesa-De-Schimb.Ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Piesa-De-Schimb.Ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  • 3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

  •  

   1. 4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

   1. 4.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a adicom, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
   2. 4.2 Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Piesa-De-Schimb.Ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Piesa-De-Schimb.Ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Piesa-De-Schimb.Ro .
   3. 4.3. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

    1. 5. COMANDA

     

    5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

     

    5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

     

    5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.


   4. 5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului si doar in cazul in care comanda nu a fost expediata, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

   5. 5.5 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

   6. 5.6 Pentru comenzile ce au o valoare mai mica de 20 lei se percepe o taxa de manipulare/procesare in valoare de 10 lei

    1. 6. CONFIDENTIALITATE

     

    6.1. Piesa-De-Schimb.Ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

     

    6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

     

    6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Piesa-De-Schimb.Ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

     

    1. 7. FACTURARE – PLATA 

     

    7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului Piesa-De-Schimb.Ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

    7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

     

    7.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de adicom

     

   7.  

    7.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

    7.5 In cazul in care preturile sau alte detali referitoare la produse au fost afisate gresit , ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clietii, in cel mai scurt timp de eroarea aparuta .
    7.6 Exista posibilitatea ca unele preturi sau caracteristici sa fie eronate.

     

   8. 7.7 Pentru produsele aduse pe comanda exista posibilitatea ca preturile sa nu fie actualizate si ne asumam acest drept.


   9. 8. LIVRAREA BUNURILOR

  8.1 Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat catre Cumparator.
   1. 8.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

    8.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

    9. GARANTII
    1. 9.1 Toate Bunurile comercializate de catre adicom, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
    2. 9.2 Articolele care reprezinta piese de schimb / accesorii ale produselor de marca originale au termen de garantie de 6 luni, dar asta doar in baza montajului AUTORIZAT ! 
    3. 9.3 Articolele care reprezinta piese de schimb / accesorii inlocuitoare, de piata libera, au termen de garantie de 30 zile , dar asta doar in baza montajului AUTORIZAT ! 
    4. 9.4 Componenntele discrete si consumabile nu au garantie comerciala !
    5. 9.5 Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.
    6. 9.6 Responsabilitatea asupra instalari corecte revine in totalitate beneficiarului.
     1. 10. POLITICA DE RETURNARE

     2. 10.1. Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. 

       Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
       10.2. 
      Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde descrierii. Ne contactati telefonic sau pe email pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara nici un cost suplimentar.
      10.3. 
      Produsele se pot returna numai impreuna cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate
      10.4. Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar sau prin posta romana, iar taxa de transport privind returnarea produsului precum si taxa de returnare a banilor va fi suportata de dumneavoastra.

     3. 10.5 In procesul de retur,SC ADY COMPLEX ELECTRONIC SRL nu este obligat sa trimita cuirer pentru ridicarea coletului, clientul poate folosi orice serviciu de expeditie. ( Exclus Posta )

     4. 10.6. SC ADY COMPLEX ELECTRONIC SRL va inapoia contravaloare produselor returnate in cel mult 14 zile de la data primiri produsului returnat .

     5. 10.7 Sunati la noi sau ne trimiteti un e-mail cu mentiunea ca aveti un colet de returnat

     6. 10.8.  Nu ridicam coletele Ramburs 

     7.  

      1. 11. FORTA MAJORA

       

      11.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

       

      11.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


       

      1. 12. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

       

      12.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: RO40576704, Reg.Com: J40/1412/2019